Privacybeleid

Privacystatement

Bedankt voor uw bezoek op onze site en het getoonde interesse in onze website. Het waarborgen van uw privacy is voor ons zeer belangrijk. Leest u a.u.b. de volgende informatie:

Uw privacy
Achtien Management en Advies is ervan overtuigd dat de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van haar leden en bezoekers van de website www.achtienmanagement.nl van essentieel belang is voor haar activiteiten. Persoonlijke gegevens van leden en bezoekers worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld. Achtien Management en Advies houdt zich in alle gevallen aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt.

De verantwoordelijke voor de gegevensverwerking is Achtien Management en Advies, Jan Voermanstraat 3, 1318RR Almere. In overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens is de verwerking aangemeld bij de Toezichthouder, het College bescherming persoonsgegevens gevestigd te Den Haag.

Anoniem surfen
U kunt de website van Achtien Management en Advies bezoeken, zonder aan te geven wie u bent. Wij krijgen alleen de informatie over uw provider waarmee u de site bezoekt. Deze informatie wordt gebruikt voor het maken van statistieken. U blijft hier als prive-persoon anoniem.

Verwerking van persoonsgegevens
Achtien Management en Advies legt gegevens vast wanneer u een contactformulier invult. Achtien Management en Advies gebruikt deze gegevens om contact met u te onderhouden. Indien u geen prijs stelt op informatie over nieuwe producten en diensten kan u uw gegevens hiertegen laten blokkeren door een briefje te sturen naar Achtien Management en Advies, onder vermelding van Verwerking van persoonsgegevens, Jan Voermanstraat 13, 1318RR Almere.

Klikgedrag
Op de website van Achtien Management en Advies worden algemene bezoekgegevens, zonder dat deze bezoekers identificeren, bijgehouden, zoals bij de meest gevraagde pagina’s. Het doel hiervan is om de inrichting van de website te optimaliseren. Ook kunnen deze gegevens worden gebruikt om meer gerichte informatie op de site te zetten. Op deze wijze kan Achtien Management en Advies haar dienstverlening aan u verder optimaliseren.

Gebruik van cookies
Achtien Management en Advies maakt bij het aanbieden van haar diensten gebruik van cookies. Dit is een klein eenvoudig bestandje met gegevens die of op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen of in de sessie van uw browser staat.

De sessie-cookie bevat geen persoonsgegevens en dient enkel om het gebruik van de Achtien Management en Advies-site voor u gemakkelijker te maken.

Daarnaast maakt Achtien Management en Advies ook gebruik van een speciaal cookie. Aan de hand van dit cookie kan onze website u herkennen de volgende keer dat u op de site langskomt. Met behulp van dit cookie kan de site speciaal op u worden ingesteld; een hulpmiddel om het gebruik van de site voor u nog aangenamer te maken. Als u in uw browser het gebruik van cookies heeft uitgezet, kunt u nog steeds de meeste onderdelen van de website bezoeken.

achtienmanagement.nl en andere websites
Op de site van Achtien Management en Advies treft u een aantal links aan naar andere websites. Achtien Management en Advies kan echter geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot de omgang door die partijen met uw gegevens. Lees hiervoor de privacyverklaring/privacystatement, indien aanwezig, van de site die u bezoekt.

Vragen
Heeft u vragen of opmerkingen over ons privacybeleid, dan kunt u deze richten aan: Achtien Management en Advies, Jan Voermanstraat 3, 1318RR Almere of e-mail: franco@achtienmanagement.nl.

Wijzigingen
Achtien Management en Advies behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de privacyverklaring. Check daarom regelmatig de privacyverklaring voor het privacybeleid van Achtien Management en Advies.

24 augustus 2018