About

Franco Achtien, eigenaar Achtien Management en Advies

De afgelopen jaren heb ik mijzelf ontwikkeld als ervaren verandermanager met expertise op het gebied van lijnmanagement, bedrijfskunde en HRM.

Met een afgeronde HBO Bachelor en Master Managementwetenschappen help ik organisaties verder bij het inrichten en besturen van hun primaire en ondersteunende processen. Hierbij is mijn jarenlange ervaring als lijnmanager, maar tevens mijn ervaring als projectmanager van meerwaarde bij het uitvoeren van de opdrachten; ik weet vanuit verschillende perspectieven naar zaken te kijken en gebruik een multi-disciplinaire aanpak bij het oplossen van uitdagingen.

Ik ben een stevige projectmanager met veel leidinggevende ervaring. Mijn werkwijze is doel- en actiegericht, daadkrachtig en energiek. Ik voel me altijd eigenaar van -en wil graag de regie voeren over- het resultaat.

Commitment naar de mensen én de organisatie vind ik belangrijk. Ik ben integer en loyaal. Vastgelopen processen kan ik lostrekken door diplomatie en daadkracht. Hierbij kan ik goed verbindingen leggen tussen (ogenschijnlijk) tegengestelde belangen.

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.